Установки очищення води для котеджу

УСТАНОВКИ ОЧИСТКИ ВОДИ ДЛЯ КОТЕДЖУ, – ЯК ЕФЕКТИВНА МІРА ПРОДОВЖЕННЯ ЖИТТЯ

Зазвичай в квартири вода надходить по магістральному трубопроводу із загальної водоочисної системи вже попередньо очищена. А в приватні заміські будинки здійснюється подача непідготовленою води, яка може містити пісок, мул, водорості, а також розчинні хімічні речовини. Залежно від ступеня її забруднення така вода може мати неприємний запах (сірководень), їжа, приготована з її використанням – може мати спотворений смак (неочищені мікроелементи у воді), випрану білизну – зіпсовано плямами (залізо), ну а про забруднення сантехніки нальотом і скорочення терміну служби водонагрівальної техніки (солі жорсткості) і нагадувати не варто. Саме тому вода з водопроводу обов’язково повинна піддаватися очищенню. Причому, – багатоступінчастої. З цією метою пропонується використовувати складні фільтрувальні і знезаражувальні комплекси, які очищають воду в кілька етапів.

ВІДЗНАКИ СИСТЕМ ОЧИСТКИ ВОДИ В КОТЕДЖІ І В КВАРТИРІ.

Якщо ви проживаєте в заміському будинку постійно, і обсяг щодня споживаної води, відповідно – немаленький, вам будуть потрібні високопродуктивні станції – фільтри для очищення води для котеджів. Простим «глечиком» і насадкою на кран, які часто використовують в квартирах, – тут не обійтися.

ОСНОВНІ ЕТАПИ ОЧИСТКИ ВОДИ В КОТЕДЖАХ:

1. Механічне очищення. Здійснюється із застосуванням грубих фільтрів з системою дренажу методом зворотної прокачування очищеної води, в той час, як в квартирах таке очищення здійснюється простими побутовими фільтрами. Зворотній промивка дозволяє економити на частої заміни фільтруючого елемента.

2. Видалення заліза. здійснюється із застосуванням гранул, що містять двоокис марганцю. Гранули затримують масу твердої іржі, яка при зворотному промиванні фільтра викидається в дренаж.

3. Пом’якшення. Жорстка вода, яка проходить через фільтр-пом’якшувач, завдяки хімічній реакції «змінює» іони жорсткості на інші, нешкідливі для людського організму і водонагрівальної техніки.

4. Тонка очистка, адсорбція. Здійснюється вугільними фільтрами, завдання якого такі ж, як і у «квартирних» фільтрів-глечиків, але на відміну від останніх, котеджні фільтри не використовують будь-яких реагентів, а також можуть бути “відновлені” за рахунок зворотного прокачування води.

5. Знезараження. Здійснюється шляхом проходження води через ультрафіолетове випромінювання.

ФІЛЬТРИ ОЧИСТКИ ВОДИ ДЛЯ КОТЕДЖУ ЕКОФІЛЬТР-СОРБОСГРУП: ЗРУЧНО, ШВИДКО, БЕЗПЕЧНО

Компанія Екофільтр-Сорбосгруп надасть вам допомогу в підборі правильного фільтрувального обладнання для котеджу. Грамотна консультація, надійні установки очищення води для котеджів – гарантовані!

Не варто чекати наслідків використання в побуті води неналежної якості. Використовуйте спеціальні системи для очищення води в котеджі від Екофільтр-Сорбосгруп ж сьогодні. Це маленький, але важливий крок на шляху до здорового способу життя.

Фільтри для котеджу – правильне рішення мудрого господаря будинку!

 

Важливо знати: фільтри Аквафор.