Очищення питної води в домашніх умовах

ОЧИЩЕННЯ ВОДИ В ДОМАШНІХ УМОВАХ: ЩО КРАЩЕ – СКУШТУВАТИ ДОЛАТИ З ЗАВДАННЯМ САМИМ АБО СКОРИСТАТИСЯ СПЕЦПРИСТРОЇВ?

Наша система водопостачання знаходиться в такому жалюгідному стані, що все більша кількість людей замислюється про те, як зробити воду чистіше і позбутися від домішок, суспензій і газів, які присутні в ній у величезній кількості. Саме ці складові забезпечують неприємних запах, смак і колір «цілющої вологи», а також надають негативної вплив на організм і побутову техніку в будинку.

Здійснити очищення води в домашніх умовах можна, застосувавши старі, «дідівські» методи або встановивши спеціальну фільтраційну систему. До першого варіанту відносяться:

  • виморожування;
  • кип’ятіння;
  • наполягання.

Ці способи набули широкого поширення через свою простоту і не витратності у фінансовому відношенні. Однак вони не забезпечують належної ступеня очищення: у водному формулою все одно залишаються різного роду з’єднання і мікроби, а іноді – як, наприклад, при кип’ятінні – гине і корисна середу.

НАСКІЛЬКИ ЕФЕКТИВНА ОЧИЩЕННЯ ПИТНОЇ ВОДИ В ДОМАШНІХ УМОВАХ ЗА ДОПОМОГОЮ ФІЛЬТРІВ І КУВШИНОВ?

Також широке поширення серед споживачів отримали фільтри-глечики та спеціальні насадки на кран. До плюсів подібних пристроїв можна віднести їх низьку вартість і відносно ефективне очищення від механічних суспензій і частинок: піску, іржі та ін. А ось з мікробами, бактеріями і хімічними з’єднання це очисне обладнання не впорається. До того ж, термін служби подібних фільтрів становить всього 200-300 літрів (в залежності від хімічного складу води і марки-виробника глечика).

БАГАТОСТУПЕНЕВА СИСТЕМА ФІЛЬТРАЦІЇ – НАЙКРАЩИЙ СПОСІБ ЗРОБИТИ ВОДОПРОВІДНУ ВОДУ ПРИДАТНОЮ ДЛЯ ПИТТЯ І ПРИГОТУВАННЯ ЇЖІ

Звичайно, дійсно ефективно очистити воду в домашніх умовах здатне тільки професійне обладнання з середньою або вищим ступенем фільтрації. Такі пристрої здійснюють багатоступеневу систему очищення, що дозволяє відсіяти і механічні домішки, і газоподібні хімічні сполуки, і численні бактерії і пестициди. Звичайно, обійдуться вони істотно дорожче, ніж примітивні водоочисні системи і займуть чимало місця, зате вони володіють великим ресурсом служби та продуктивністю. Придбати подібне насосні установки і отримати докладну консультацію щодо вибору підходящого пристрою завжди можна в ТОВ «Екофільтр-Сорбосгруп». Наша співпраця буде набагато продуктивніше, якщо на момент звернення у Вас будуть відомості про приблизний витрату води і аналіз її хімічного складу.

Також в компанії можна придбати фільтр для офісу.