Lewatit S 2328 сильнокислотний макропористий катіоніт харчового класу.
Lewatit S 2328 найкращим чином підходить для:
- інверсія цукрових розчинів, наприклад у виробництві фруктози і глюкози
- декатіонізації, як частини інверсії цукрових розчинів
- знебарвлення цукру
Типові фізичні, хімічні та технологічні властивості Lewatit S 2328:
Іонна форма поставки-Н
Структура-мікропориста
Зовнішній вигляд-сіро-бежеві непрозорі гранули
Коефіцієнт однорідності-1,7
Середній розмір гранул, мм – 0,40-1,2
Насипна щільність (+/- 5 %) г / д-750
Вміст води, % – 65-75
Загальна обмінна ємність мінімум екв/л – 1,0
Стабільність в діапазоні pH-0-14
Робоча температура макс. °C – 120
Лінійна швидкість при зворотному промиванні макс. м/ч – 12
Реагент-HCl, H2SO4