Як видалити залізо з води

Залізо – це шкода. Про те, що залізо у воді негативно впливає на організм, знають всі. Але далеко не всі усвідомлюють масштаби негативного впливу заліза на людський організм. Адже мова йде не тільки про неприємний запах води і її каламутному відтінку. Мова про ваше здоров’я і самопочуття вас і всіх членів вашої родини.

ЗАЛІЗО У ВОДІ: ШКОДА ДЛЯ ОРГАНІЗМУ І ЯК УНИКНУТИ НЕГАТИВНИХ НАСЛІДКІВ

Високі концентрації заліза в організмі людини (вище норми) можуть викликати алергічні реакції і привести до захворювань крові. Крім того, якщо у воді заліза міститься більше 0,3 мг / л, у людини жовтіють зуби, а якщо концентрація перевищує показник 1 мг / л – бліднуть волосся і втрачають свій природний колір, шкіра також може знайти легкий жовтуватий відтінок. Прання в воді з перевищує норму показниками заліза може «загрожувати» зіпсованим білизною з жовтими плямами. І це тільки зовнішні ознаки і «невинні» ознаки того, як неочищена від заліза вода псує життя людині. Саме тому вода в центральному водопроводі очищається хлором і магістральними фільтрами вугільного типу. А вода, яка подається до приватних котеджів, містить в десятки разів більше заліза, тому для її очищення повинно застосовуватися спеціальне високоефективне обладнання.

ЯК ЗАБРАТИ ЗАЛІЗО ІЗ ВОДИ? ВИКОРИСТОВУВАТИ СПЕЦІАЛЬНІ ФІЛЬТРИ!

Все фільтра видалення заліза працюють за простою схемою: вони переводять розчинене залізо в осад і затримують його в товщі фільтруючого завантаження. Цей процес може здійснюватися із застосуванням сильних окислювачів – «марганцівкою», озоном, хлором (реагентні фільтри), а також спеціальними завантаженнями, які засипаються в корпус фільтра і завдяки яким реакція окислення заліза проходить дуже швидко (безреагентниє фільтри). В такому випадку завантаження одночасно є і каталізатором проходження реакції і сорбентом осаду.

Безреагентниє фільтруючі установки, як правило, відрізняються досить простою конструкцією, яка складається з таких елементів:

  • Склопластиковий корпус.
  • Клапан управління (ручний або автоматичний).
  • Дренажно-розподільна система.
  • Фільтруючі завантаження.

ЕКОФІЛЬТР-СОРБОСГРУП: МИ ЗНАЄМО, ЯК ВИДАЛИТИ ЗАЛІЗО ІЗ ВОДИ ЕФЕКТИВНО!

У нас ви можете придбати як недорогі обезжелезиватели води з ручним керуванням, так і більш дорогі і продуктивні обезжелезиватели, які можуть працювати в автономному режимі. Як засипки в таких фільтруючих установках використовуються спеціальні окислювачі заліза.

Не впевнені у виборі, яка система очищення води буде найбільш підходящою у вашому конкретному випадку? Довіртеся професіоналам Екофільтр-Сорбосгруп, які знають все про залозі в воді і методах його видалення! Співпрацюючи з нами, ви отримаєте фільтри для очищення води від заліза зі зручною конструкцією, налагодженою системою знезалізнення, які будуть служити вам протягом тривалого періоду часу.

В асортименті компанії є системи зворотного осмосу, різних цінових категорій.