Як встановити пом’якшувач води?

Зараз стає дуже популярно встановлювати пом’якшувачі води. Адже насправді ми щодня отримуємо жорстку воду з центрального водопроводу, з індивідуальною або колективною свердловини. І навіть якщо там і є своя система очищення води, вона все одно буде жорсткою. Як же тоді захистити себе і свій організм від шкоди? Вихід дійсно є. Це спеціальний пом’якшувач води.

ЯК ВСТАНОВИТИ ПОМ’ЯКШУВАЧ?

Купити безпосередньо пом’якшувач води люди не хочуть через свою скупості або ж через лінь. Адже для того, щоб зрозуміти ефективність такого агрегату, потрібно уважно розібратися, як він власне працює. Але насправді особливих складнощів в цьому дійсно немає. У воді є надлишок солей кальцію і магнію. Їх співвідношення може бути різним, але в більшості випадків кальцію є на порядок більше. Саме пом’якшувач дозволить прибрати ці зайві солі.

Самостійна установка агрегату можлива, але робити це фахівці не рекомендують. Адже в кожній квартирі індивідуальний водопровід, і можуть виникнути деякі нюанси при установці. Найкраще звернутися до професійних фахівців, вони впораються безпосередньо з цим завданням досить швидко і професійно.

Сама ж установка агрегату не представляє ніякої складності, але потрібно тільки знати деякі особливості:

1) Під час установки самого умягчителя потрібно також передбачити легкий доступ до відключення системи водопроводу і каналізації, і швидкого демонтажу, при необхідності;

2) Всі пробовідбірні крани потрібно до і після пом’якшення ретельно змонтувати;

3) Перед монтажем умягчителя важливо бути впевненим в тому, що тиск вихідної води не буде перевищувати 6,0 кг / кв см. В іншому випадку буде необхідність додатково встановлювати редуктор тиску;

4) Якщо вода вихідна вже має деякі зважені речовини, а саме іржу, глину, різного роду пісок, то краще потурбується про встановлення спеціального фільтра грубої очистки.

М’яка, чиста і якісна вода для організму людини вкрай необхідна. Тому не варто відмовляти собі в такому задоволенні!

Можливо Вас зацікавлять побутові системи зворотного осмосу, які є в нашій компанії.