Реагенти для очищення іонообмінних смол Resin Mate і Resin Cleaner

Реагенты для очистки ионообменных смол

ЗАСІБ ДЛЯ ОЧИЩЕННЯ І ВІДНОВЛЕННЯ КАТІОНІТІВ ТА АНІОНІТІВ PRO RESIN MATE

PRO Resin Mate – інноваційна рідина спеціально розроблена для очищення і відновлення іонообмінних смол в системах пом’якшення, знезалізнення і комплексної очісткі.Средство для очищення катионита Resin Cleaner
Дозволяє очищати іонообмінну смолу від заліза, марганцю, солей жорсткості, вапняних відкладень і інших солей, а також від деяких органічних сполук.
В процесі експлуатації систем пом’якшення, особливо у випадках високомінералізованої води і підвищеного вмісту солей заліза і органічних сполук, іонообмінна смола обволікається органічними молекулами, також на смолі осідають тривалентне залізо та інші солі. За рахунок цього значно знижується ионообменная ємність і фильтроцикла системи, для нормальної регенерації використовується більша кількість солі.

Регулярне застосування препарату дозволяє збільшити робочу обмінну ємність катіоніту на 15-30%, тобто 1,2-1,5 рази збільшити тривалість фильтроцикла, а також значно збільшити термін служби катионита.

PRO Resin Mate може використовуватися як для періодичного відновлення, так і для постійного оберігання іонообмінної смоли. Регулярне використання PRO Resin Mate запобігає зниженню ионообменной ємності смоли, а також значно подовжує термін її служби.

ХАРАКТЕРИСТИКИ І ПЕРЕВАГИ

– Видаляє з поверхні іонообмінної смоли одночасно велику кількість речовин: органічні сполуки, мул, залізо, марганець, а також інші солі знижують іонообмінну ємність

– Діє виключно під час регенерації

– Додатково очищає клапан і дистриб’ютори системи пом’якшення

– Нейтральна практично до всіх поверхонь

– Може використовуватися для видалення солей жорсткості і заліза в системах ультрафіолетового знезараження, в дистилляторах, льодогенератори, увлажнителях, посудомийних машинах (з позначкою Light).

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ

1. Для відновлювальної регенерації на 1 літр іонообмінної смоли додається 10-30 мл PRO Resin Mate. Розчин необхідно влити в сольову шахту (або сольовий бак) при низькому рівні сольового розчину, далі необхідно запустити регенерацію в примусовому режимі.

2. Запобіжна експлуатація та періодичні промивання. На 1 літр іонообмінної смоли від 5 до 30 мл PRO Resin Mate (в залежності від показників вхідної води).

УПАКОВКА

Каністри 5 л і 20 л;

ТЕХНІЧНА ІНФОРМАЦІЯ

Зовнішній вигляд – червона або безбарвна рідина (Light) без запаху. Умови зберігання: від +4 до +45 град С. Зберігати в закритому вигляді.

ЗАСІБ ДЛЯ ОЧИЩЕННЯ І ВІДНОВЛЕННЯ ІОНООБМІННИХ СМОЛ RESIN CLEANER

Resin Cleaner – інноваційна рідина спеціально розроблена для очищення і відновлення іонообмінних смол в системах пом’якшення, знезалізнення, комплексної очистки, катионирования і аніонірованіе.

Ідеально підходить для очищення комплексних фільтруючих завантажень типу Мікс і Смарт.

СРЕДСТВО ДЛЯ ОЧИСТКИ И ВОССТАНОВЛЕНИЯ ИОНООБМЕННЫХ СМОЛ

Дозволяє очищати іонообмінну смолу від заліза, марганцю, солей жорсткості, вапняних відкладень і інших солей,

а також від деяких органічних сполук.

Resin Cleaner призначений для періодичного застосування з метою профілактики ионообменного матеріалу.

Використання Resin Cleaner значно подовжує термін служби іонообмінних смол.

ХАРАКТЕРИСТИКИ І ПЕРЕВАГИ

– Видаляє з поверхні іонообмінної смоли одночасно велику кількість речовин: органічні сполуки, мул, залізо, марганець,

а також інші солі знижують іонообмінну ємність

– Діє виключно під час регенерації

– Додатково очищає клапан і дистриб’ютори системи пом’якшення

– Нейтральна практично до всіх поверхонь

– Може використовуватися для видалення солей жорсткості і заліза в системах ультрафіолетового знезараження, в дистилляторах,

Льодогенератори, увлажнителях, посудомийних машинах.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ

Проведіть регенерацію смоли звичайним сольовим або кислотним розчином (в разі Н-катионирования). На 1 літр іонообмінної смоли додається 10-30 мл Resin Cleaner. Необхідно змішати Resin Cleaner з чистою (бажано дистильованої) водою в співвідношенні 1: 5.

Далі провести регенерацію, отриманим розчином. Після бажано провести ще одну сольову регенерації.

У разі дуже забрудненої смоли, бажано затримати розчин Resin Cleaner в фільтрі на 20-40 хвилин.

УПАКОВКА

Каністри 5 л і 20 л;

Технічна інформація

Зовнішній вигляд – безбарвна або жовтувата рідина. Умови зберігання: від +4 до +45 град С. Зберігати в закритому вигляді.

Якщо Вам необхідні комплектуючі для фільтрів води, наші фахівці допоможуть з вибором