Кращі системи очищення води для квартири

Вам набридло користуватися водою з крана, яка не завжди приємно пахне? Можливо, ви вже отримали певний досвід у використанні побутових фільтрів для води і зрозуміли, що не все так просто, що, можливо, ви ще не все знаєте про кращих системах очищення води для будинки?

Хочемо вас підбадьорити: з компанією Екофільтр-Сорбосгруп питання про те, як вибрати систему очищення води для квартири перестане бути для вас актуальним. Ми не тільки запропонуємо вам пораду фільтрам для квартири, але і порадимо найкращий установки для очищення води.

ХТО КУПИВ КРАЩІ СИСТЕМИ ОЧИЩЕННЯ ВОДИ – ВЖЕ ДБАЮТЬ ПРО СЕБЕ! А ВИ?

Так, вони вклали свого часу на пошуки найкращою системи очищення води, гроші – для її покупки. Можливо, вони «набили шишки», експериментуючи з використанням тих чи інших фільтрів для води. Але коли потрапили до фахівців, які не просто продають фільтри, а запропонувати кращі системи очищення води для квартирі, грамотно консультують, пояснюють дохідливо і зрозуміло, – життя змінилося на краще. Вони вже використовують в побутових потребах і п’ють чисту воду виняткової якості!

А тепер уявіть собі, що ви можете використовувати досвід своїх «друзів по нещастю», які, як і ви, свого часу потребували хорошому побутовому фільтрі для очищення води, і не просто істотно заощадити час і гроші, але і вибрати кращу систему для очищення води для дому та квартири! З Екофільтр-Сорбосгруп – це можливо!

ЯКУ СИСТЕМУ ОЧИЩЕННЯ ВОДИ ВИБРАТИ?

Перш, ніж відповісти на питання, як вибрати систему очищення води, слід розібратися, якими бувають фільтри для очищення води.

  • Магістральні фільтри для води. Встановлюються на вході всієї водопровідної магістралі будинку і є фільтром попереднього очищення для обладнання, яке встановлено безпосередньо в квартирі. Таким чином вдається забезпечити подачу вже очищеної від великих механічних забруднень води і захистити труби, використовувану побутову техніку від засмічень і розвитку корозії.
  • Проточні фільтри для води. як правило, являють собою дво- або триступеневу систему очистки води, яку можна встановити навіть під раковину. Такі фільтри, що складаються з колб, кожна з яких «відповідає» за усунення певного виду забруднень, прекрасно справляються з очищенням проточної води від солей жорсткості, механічних домішок, піску, іржі, важких металів, неприємного присмаку і запаху. Але їх дія більш ефективно тільки для попередньо очищеної води.
  • Змягчувачі води дають можливість отримати м’яку воду. Тепер ваш електрочайник, пральна машинка і сантехніка служитимуть довше! А ще ви назавжди позбавитеся від плям на сантехніці і кахельної плитці. Мрія будь-якої господині – здійсненна!

Ми готові запропонувати вам не тільки кращі системи очищення води в квартирі, але і виконати для вас розрахунок установки будь-якої системи у вашій квартирі, на дачі, в заміському будинку або котеджі.

Цікаво: установки очищення води для котеджу.