Способи очищення питної води

СПОСОБИ ОЧИЩЕННЯ ВОДИ: ОГЛЯД СУЧАСНИХ МЕТОДІВ ФІЛЬТРАЦІЇ

Понад чотири мільйони хімічних сполук, механічні частинки і суспензії – саме стільки всього міститься в кожній водяній краплі з водопроводу. Зрозуміло, пити подібний «коктейль» не рекомендується, адже це може викликати серйозні проблеми зі здоров’ям, а також може стати причиною виходу з ладу домашньої побутової техніки (на внутрішніх деталях обладнання утворюється накип і наліт). А хлорування і відстоювання, які застосовуються на водоочисних спорудах, а також плачевний стан труб, тільки посилюють проблему.

Саме тому сьогодні розробляються й удосконалюються способи очищення питної води. І навіть якщо джерелом водопостачання служить артезіанська свердловина, це не є гарантією того, що у Вас в кранах тече максимально чиста H2O. Швидше, навпаки: в ній міститься як мінімум половина таблиці Менделєєва. Єдиний надійний спосіб відфільтрувати все що містяться домішки – це установка фільтра. Правильно вибране обладнання не тільки змінить молекулярний склад рідини, але і поліпшить її смак, запах і колір.

НА ЯКІ ГРУПИ ДІЛИТЬСЯ ОЧИСТНЕ ОБЛАДНАННЯ?

І промислові способи очищення води, и технології, на якіх будується робота побутових установок, засновані на тому, Які самє з’єднання нужно видалити:

  • механічні установки прізначені для фільтрації твердих домішок и суспензій (піску, іржі та ін.);
  • вугільні очисні системи поглінають розчінені гази, Органічні домішки, а такоже хлор и его Похідні;
  • пристрою-пом’якшувачі відаляють СОЛІ жорсткості з водяної середовища и утрімують нітрати, нітрити и сульфати.
  • УФ стерілізаторі застосовуються в тих випадка, коли необходимо знезараження;
  • мембрану обладнання дозволяє відокреміті всі небажані домішки на молекулярному Рівні.

Сучасні способи очищення води в промисловій, побутової та сільськогосподарській сферах можуть бути однаковими, але габарити обладнання і його продуктивність різняться в рази.

ЯКІСНІ ФІЛЬТРАЦІЙНІ УСТАНОВКИ – НАЙБІЛЬШ ЕФЕКТИВНІ СПОСОБИ ОЧИЩЕННЯ ВОДИ В ДОМАШНІХ УМОВАХ

Турботу про своє здоров’я і самопочуття близьких варто почати не з походу в аптеку за вітамінами, а з придбання хорошої фільтраційної установки. Правильно підібране і встановлене обладнання стане справжнім джерелом довголіття і бадьорості і дозволить пити і готувати, не побоюючись за якість води.

Але навіть якщо Ви вивчили існуючі способи очищення води і приблизно уявляєте, чого саме бажаєте досягти в результаті, варто обговорити це питання з професіоналами. Зверніться до консультантів ТОВ «Екофільтр-Сорбосгруп» – і вони допоможуть Вам підібрати оптимальний водоочисне обладнання на основі відомостей про витрату води і її хімічний склад.

Також в компанії є системи очищення води від заліза.