Активоване вугілля: ефективний матеріал для очищення води, перевірене часом!

Велика рідкість, – коли вода з природних джерел володіє всіма необхідними якостями для її використання в промисловості і в побуті. Щоб вода з будь-якого джерела (свердловина, озера, річки, морська опріснення вода і т.д.) була придатною для використання, за характеристиками вона повинна бути максимально наближена до питної води. Тобто – не містити хвороботворних мікробів, бути без кольору, запаху, і прозорою.

Змінюється світ, удосконалюються і методи і спеціальні прилади для очищення води питного та промислового призначення. Незмінним залишається одне: використання з метою очищення води матеріалів, ефективність дії яких перевірена роками практичного використання. Вугілля активоване, застосування якого сьогодні актуально в багатьох сферах життя – один з таких матеріалів.

АКТИВОВАНЕ ВУГІЛЛЯ: ЗАСТОСУВАННЯ, КОРИСНІ ВЛАСТИВОСТІ ДЛЯ ЯКІСНОЇ ОЧИСТКИ ВОДИ

Виготовляється він з органічних матеріалів з високим вмістом вуглецю. Це може бути як кокосова шкаралупа, так і дрібнофракційних набивання дерева, і навіть деякі, спеціально відібрані сорти вугілля. Очищення води активованим вугіллям – це найпростіший і найдоступніший на сьогоднішній день метод очищення води в квартирі, а також води промислового призначення.

У чому ж полягають переваги активованого вугілля для його застосування в очищенні води?

  • Матеріал видаляє неприємні запахи з води, покращує її смакові якості.
  • Досить міцний, що зводить до мінімуму його втрати в процесі роботи.
  • Висока ефективність дії, обумовлена ​​стійкістю вугілля до лугів, кислот, пористою структурою і великою фільтруючою поверхнею.

Фільтри води з активованим вугіллям прекрасно адсорбує хлор, органічні гербіциди і пестициди, побічні продукти процесу хлорування, ксилол, етилбензол і інші леткі органічні сполуки, але не здатний видалити з води шкідливі мікроорганізми і міняти її сольовий склад.

АКТИВОВАНЕ ВУГІЛЛЯ ВІД КОМПАНІЇ ЕКОФІЛЬТР-СОРБОСГРУП

Компанія Екофільтр-Сорбосгруп пропонує величезну кількість фільтруючих завантажень, і активоване вугілля в тому числі, серед якого кожен покупець зможе підібрати те, що йому потрібно. Проконсультуємо, підкажемо, доставимо вам вугілля для очищення води в зручних фасовках в будь-який населений пункт України.